Avocado Tikka (Matthew Kenney)

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 6u. 5min
8 portions

Ingrediënten

  • cashews
    225 g
  • water to soak
Curry Leaf Oil
  • fresh curry leaf destemmed
    45 g
  • grapeseed oil
    60 g
  • sea salt
    1 pinch
Curry Leaf Yogurt
  • filtered water
    140 g
  • apple cider vinegar
    30 g
  • agave syrup
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
Tikka Sauce
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • curry powder
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    2 tbsp
Potato Breads
  • water
    850 g
  • potato peeled and cut into cubes (5 cm)
    425 g
  • fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
  • fresh dill (approx. 1 bunch)
    30 g
  • plain flour
    425 g
  • extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)
    450 g
  • avocados peeled, cut into wedges
    4
  • micro herb to garnish
  • edible flowers to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 564.7 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
Vetten 94.3 g
Vezels 11.8 g
Verzadigd vet 14.4 g
Koolhydraten 73.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...