Apparaten en accessoires
Tomato-egg drop soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
693.8 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
417.6 kJ /
99.8 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
3.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Geen beoordelingen
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Geen beoordelingen
Hand Ripped Cabbage
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Mapo Tofu
35min
Green Papaya Fish Soup
2u. 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Cantonese Steamed Fish
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min