Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 2 eggs, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 373.7 kJ / 89.3 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 683.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min