Apparaten en accessoires
Tomato-egg drop soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
693.8 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
417.6 kJ /
99.8 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
3.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Stir Fried French Beans
15min
Tomato-egg soup
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min