Apparaten en accessoires
Poached salmon and beetroot blinis
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
25 portions
Ingrediënten
Beetroot and salmon topping
-
water1000 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets350 g
-
raw beetroot peeled and cut into small cubes (5 mm)100 g
-
lemon juice and zest only, no white pith1
-
watercress100 g
-
Greek yoghurt1 tbsp
-
cream cheese1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
Blinis
-
unsalted butter2 tsp
-
buckwheat flour150 g
-
wholemeal self-raising flour50 g
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk225 g
-
egg1
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil spray for frying
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishingsprig
-
fresh ground black pepper to season
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
136.1 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
358.6 kJ /
85.4 kcal
Vetten
4.3 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
5.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low(er) GI
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaise sauce
10 мин.
Hollandaise sauce
15 мин.
Chilli con carne
45 мин.
Chocolate mousse
3ч. 20 мин.
Basil pesto
10 мин.
Béchamel sauce
20 мин.
Broccoli and blue cheese soup
25 мин.
Brandy butter
10 мин.
Sunny gazpacho
25 мин.
Watermelon and salmon ceviche stack
25 мин.
Rhubarb and strawberry fool
2ч. 15 мин.
Smashed pea and bean dip
30 мин.