Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 136.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Brandy cream
15min
Brandy butter
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Mango cheesecake
6h 35min
Classic zabaglione
15min
Cheese soufflés
30min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min