Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 136.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer ice cream cake
4h 50min
Brandy cream
15 Min
Traditional cocktail sauce
5min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Lemon meringue pie
3 Std.
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Classic zabaglione
15 Min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h