Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Eiwitten
- 112.9 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 295.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1sa 15 dk
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Beef stroganoff
35 Min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pastitsio
1 godz. 30 min