
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil leaves only
- 100 g fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 758.9 kcal / 3187.5 kJ
- Eiwitten
- 112.9 g
- Vetten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Natrium
- 295.7 mg