Apparaten en accessoires
Vegetable liquid stock (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
1555 g
Ingrediënten
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1555 g
Natrium
5592.4 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1584 kJ /
378.6 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
21.1 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
77.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Almond shortcrust pastry
35min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1u. 15min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min
Steel Cut Oats
35min
Soy Milk
1u. 35min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26u. 5min
Whole Milk Yogurt
12u. 30min
Banana sesame cake
4u. 20min
Fish stock
35min
Wakame gomasio
20min
Basic vegetable stock
1u.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min