Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 100 g mixed vegetables, cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)
- 3 tbsp raw sugar
- 1 tbsp fine salt
- 250 g white wine vinegar
- 1 dried bay leaf
- 6 coriander seeds
Prosciutto batons
- 8 slices prosciutto
Cocktail mix
- 2 fresh jalapeño chillies, stalks removed and deseeded if preferred
- 1 tsp flaked salt
- 750 g tomato juice
- 80 g lime juice (approx. 4 limes)
- 250 g mezcal
- 10 ice cubes
- 1 tsp smoked paprika
Assembly
- 1 tbsp fine salt
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 limes, cut into quarters
- ice cubes, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 482.8 kJ / 114.9 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 3243.9 mg
Alternatieve recepten
Buttermilk balsamic sorbet
12sa 30 dk
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Steak Tartare
15min
Cherry margarita
25min
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Mai Tai
10min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Pineapple rum cocktail
6 godz. 45 min
Aperol spritz sorbet
8 Std. 20 Min
Mango daiquiri
5min
Piña colada
5min