Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 100 g mixed vegetables, cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)
- 3 tbsp raw sugar
- 1 tbsp fine salt
- 250 g white wine vinegar
- 1 dried bay leaf
- 6 coriander seeds
Prosciutto batons
- 8 slices prosciutto
Cocktail mix
- 2 fresh jalapeño chillies, stalks removed and deseeded if preferred
- 1 tsp flaked salt
- 750 g tomato juice
- 80 g lime juice (approx. 4 limes)
- 250 g mezcal
- 10 ice cubes
- 1 tsp smoked paprika
Assembly
- 1 tbsp fine salt
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 limes, cut into quarters
- ice cubes, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 482.8 kJ / 114.9 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 3243.9 mg
Alternatieve recepten
Spiced tomato chutney
30 Min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Guacamole
10 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Soubise Sauce
30 Min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 Min
Bloody Mary
10 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Crushed Ice
5 Min
Guacamole with mango
10 Min
Taramasalata
15 Min