Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 100 g mixed vegetables, cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)
- 3 tbsp raw sugar
- 1 tbsp fine salt
- 250 g white wine vinegar
- 1 dried bay leaf
- 6 coriander seeds
Prosciutto batons
- 8 slices prosciutto
Cocktail mix
- 2 fresh jalapeño chillies, stalks removed and deseeded if preferred
- 1 tsp flaked salt
- 750 g tomato juice
- 80 g lime juice (approx. 4 limes)
- 250 g mezcal
- 10 ice cubes
- 1 tsp smoked paprika
Assembly
- 1 tbsp fine salt
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 limes, cut into quarters
- ice cubes, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 482.8 kJ / 114.9 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 3243.9 mg
Alternatieve recepten
Slushy-style juice
10min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Zhoug
10min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Quark and herb spread
5 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Cherry margarita
25min
Spaetzle
35min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min