Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Lamb Kibbeh
1h 30 min
Tiramisu
5h 20 min
Rum baba
3h
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Cherry delight
15min
Natillas
1h
Spicy turkey skewers
1h
Strawberry champagne cake
3h 10 min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20 min
Lemon meringue cupcakes
1h 30 min