Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Melanzane parmigiana
2h 5 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 Std. 15 Min
French vanilla canelé
49h 5 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Crème brûlée
7 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Tuna empanadas
2h
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Gnocchi
1hod. 40min