Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Churros
40 Min
Wasabi devilled eggs
25min
Little pots of chocolate créme
1h 15 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10 min
Quark and herb spread
5 分钟
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Peas and jamon
40 Min
Poppy seed torte
5h
Obatzter (cheese spread)
10min