Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g roasted red capsicums (see Tips)
- 1 - 2 tsp chilli powder
- 1 - 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp freshly ground pepper
- 300 g boneless lamb shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g beef chuck steak, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 300 g pork shoulder, partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- olive oil, for brushing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Golden baklava
25h 25min
Keftedes (meatballs)
2u. 30min
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Tiramisu
5h 20 min
Spumone al caffè
5min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 Std.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Chicken San Fernando
55min
Steak tartare
30min
Taramasalata
15 Min