Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- unsalted butter, for greasing
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 200 g asparagus, tips and stalks separated, stalks cut in pieces
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g mustard
- 50 g white wine
-
100
g whipping cream
of soy cream
Barley
- 1 lime, finely grated zest and juice
- 90 g olive oil
- 10 g fresh basil leaves
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g raisins
- 80 g cherry tomatoes, halved
- 50 g green peas (fresh or frozen)
- 80 g shallots, quartered
- 150 g red onions, sliced
- 100 g fennel bulb, sliced
- 750 g water
- 250 g pearl barley
- 6 medium eggs
- 6 pinches ground black pepper
- 10 g fresh chives, chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 604 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Tempeh Bolognaise
30min
Steamed Tofu
30min
Vegan Spanish Omelette
40min
Artisan Plant Pizza
35min