Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2 cm)
- 300 g oat milk
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes (optioneel)
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for garnishing
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined (see tip)
of fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm) - 1 tsp fine sea salt, for cooking pasta
- water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)
- 40 g vegan margarine
- 1 tsp cornflour
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2767.6 kJ / 518.1 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1076.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Nut bolognese
35min
Carrot Oat Energy Balls
50min
Coconut Prawn Soup
45 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Green Leek Gomasio
40 min
Rocket watercress juice
5 min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min