Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15 min
Beurre blanc
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48j
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Béarnaise Sauce
15min
Salsa Verde
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min