Apparaten en accessoires
Beurre Blanc
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
shallots halved60 g
-
white wine vinegar25 g
-
dry white wine at room temperature60 g
-
salted butter cold, diced250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
1310 kJ /
319 kcal
Vetten
34 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Beurre blanc
15min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Tartare Sauce
10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1u. 15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Salsa Verde
10min
Bordelaise Sauce
55min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min