Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre blanc
15 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Chocolate and Sesame Ganache
13sa
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Roquefort Sauce
20 min
Béarnaise sauce
15 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min