Apparaten en accessoires
Roquefort Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1643 kJ /
398 kcal
Vetten
39 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Floating islands
1u.
Mint béarnaise
25min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3u. 45min
Melon Granita
4u.
Apple Butter
1u. 30min
Rum Babas
3u. 45min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Beef Wellington
2u. 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min