Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 160 g Roquefort cheese, in pieces
- 180 g crème fraîche
- 1 - 2 pinches ground white pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Geen beoordelingen
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Rice salad with eggs and tuna fish
1u.
Risotto with Parmesan cheese
30min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1u.
Ham mousse
10 min
Béarnaise sauce
15 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Risotto for One
35min
Bloody Mary
10 min