Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 160 g Roquefort cheese, in pieces
- 180 g crème fraîche
- 1 - 2 pinches ground white pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1sa 15 dk
Béarnaise sauce
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 dk
Chicken Liver Parfait
2sa 40 dk
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 dk
Fresh Pasta Dough
1sa
Béarnaise Sauce
15 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Bordelaise Sauce
55min