Apparaten en accessoires
Roquefort Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1643 kJ /
398 kcal
Vetten
39 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Cod with aïoli
40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Beurre Blanc
20 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min