Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g sunflower oil
- 4 garlic cloves
- ½ tsp Dijon mustard
- 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 1 Tbsp apple cider vinegar
- 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
- 60 g red onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch smoked paprika
- 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1508 kJ / 360.7 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2u. 15min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Mushroom Wellington
2h 20min