Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 3 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 2 garlic cloves
- 200 g water
- 450 g avocado (approx. 3), cut in pieces (3 cm)
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 pinch ground black pepper, plus ½ tsp
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (e.g. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp maple syrup
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2030.1 kJ / 485.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1700.3 mg
Alternatieve recepten
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1sa
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Smoky Paprika Rub
5 dk
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 dk
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 dk
Mexican Quinoa Salad
30 dk