Sticky Jamaican Ginger Cake

Sticky Jamaican Ginger Cake

4.7 41 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25u.
14 slices

Ingrediënten

  • self-raising flour
    225 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • ground mixed spice
    1 tsp
  • ground ginger
    2 Tbsp
  • unsalted butter soft
    110 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    40 g
  • crystallised ginger
    20 g
  • dark brown muscovado sugar
    110 g
  • evaporated milk
    280 g
  • golden syrup
    110 g
  • treacle
    110 g
  • medium egg
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1023 kJ / 245 kcal
Vetten 9.1 g
Koolhydraten 36.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...