Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortilla Dough
- 130 g water
- 100 g plain flour
- 150 g wholemeal flour
- 15 g olive oil
- 1 tsp salt
Chicken Filling and Finalisation
- 250 g red peppers, cut in strips (6 cm x 1 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g spring onions, sliced (1 cm)
- ½ tsp ground cumin
-
½
tsp hot paprika
of sweet paprika - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g leftover roast chicken, shredded in 1 cm pieces
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 120 g crème fraîche
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 532 mg
Alternatieve recepten
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Ham, Egg and Chips
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chilli Con Carne
35min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min