Compatibele versies
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon Panna Cotta
- 4 gelatine leaves (1.5 g each)
- 110 g granulated sugar
- 2 cm cinnamon stick
- 480 g double cream (around 48 % fat)
- 250 g whole milk
Apple, Apricot and Ginger Compote
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g dried apricots, soft
-
600
g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
of 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed - 10 g sugar
- 75 g water
- 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake Ice Cream
6h 20 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5sa
Brioche
8 godz.
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5 dk
Pear Frangipane
1h 30min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min