Compatibele versies
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon Panna Cotta
- 4 gelatine leaves (1.5 g each)
- 110 g granulated sugar
- 2 cm cinnamon stick
- 480 g double cream (around 48 % fat)
- 250 g whole milk
Apple, Apricot and Ginger Compote
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g dried apricots, soft
-
600
g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
of 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed - 10 g sugar
- 75 g water
- 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac and Apple Soup
55 min
Panna Cotta
6h 15min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Simnel Cake
3h
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Crab Briks
35 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min