Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 75 g water
- 1 pinch saffron
- 250 g pasta flour, type 00, plus extra for dusting
- 6 egg yolks, from medium eggs
Filling
- 50 g double cream
- 100 g breadcrumbs, white
- 300 g fresh crab meat (50 g brown, 250 g white)
- 1 lemon, juice only, to taste
- egg wash, for sealing
Dressing
- 2 limes, finely grated zest of one, juice of both
- 30 g palm sugar
- 20 g fish sauce
- 30 g water
- 10 g sesame oil
- 40 g rapeseed oil
- 1 stick fresh lemon grass, white part only, finely sliced
- 2 shallots, finely chopped
- ½ bunch fresh coriander
- 10 fresh mint leaves
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Fish
- 1000 g water
- 1 stick fresh lemon grass, white part only, finely chopped
- 5 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 6 fresh kaffir lime leaves, shredded
- 1 lemon, zest only
- 6 red mullet fillets, small, pin-boned and scaled
- 30 g olive oil, for brushing
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 mooli, medium, cut in long julienne strips
- fresh coriander shoots, small, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2674 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise Sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Bordelaise Sauce
55 Min
Chocolate Mousse
3小时 20 分钟
Hollandaise Sauce
15 Min
Pineapple Parcels
1sa
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min