Apparaten en accessoires
Mustard balsamic vinegar dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil240 g
-
wholegrain mustard50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
sugar (caster sugar) (optioneel)2 tsp
-
mixed dried herbs (e.g. basil, oregano, thyme, rosemary)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
482.8 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
1542.7 kJ /
368.7 kcal
Vetten
40 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Chocolate mousse
3u. 20min
Creamy French Dressing
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Guacamole
10min
Crêpes
1u. 15min
Guacamole
5min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Pistachio Chocolate Truffles
6u. 15min
Basil pesto
10min