Apparaten en accessoires
Savoury Apero Stars
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
15 pieces
Ingrediënten
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
water125 g
-
olive oil35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
garlic cloves2
-
red pepper diced (1 cm)100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained200 g
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
crème fraîche75 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
186.9 mg
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
441.3 kJ /
105.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Dinner Party
13 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mushroom Wellington
2u. 20min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1u.
Crêpes
1u. 15min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Geen beoordelingen
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Quick Bread
50min
Caramel Cereal Bars
1u.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1u. 15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1u. 25min