Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g white chocolate, small pieces or callets (see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g granulated sugar
- 440 g unsalted butter, soft
- 200 g caster sugar
- 6 medium eggs
-
2
tsp vanilla sugar, homemade
of 1 tsp vanilla essence - 440 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
-
250
g fresh raspberries
of frozen raspberries, defrosted - icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1055.9 kJ / 252.4 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 50.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Flapjack
55 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30 min
Buttercream Icing
5 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Blueberry and Lemon Spumble
1 Std. 35 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30 min
Lemon Drizzle Cake
1h 30 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h