Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 medium egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 70 g tomato purée
- 30 g breadcrumbs, plus extra for coating
- 450 - 500 g cooked rice, any type (see tip)
- 100 g cheese of choice, cut in 20 cubes
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 428 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta and Herb Muffins
35min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Carrot Oat Energy Balls
50min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Rooibos and Vanilla Martini
1h 30min
Chocolate Stale Bread Muffins
1h 15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min