Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 medium egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 70 g tomato purée
- 30 g breadcrumbs, plus extra for coating
- 450 - 500 g cooked rice, any type (see tip)
- 100 g cheese of choice, cut in 20 cubes
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 428 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Spanish Tortilla
1h
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Green Leek Gomasio
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Creamy Broccoli Sauce
35min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min