Compatibele versies
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 80 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Natrium
- 1151 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 godz.
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Spelt Bread
1h 45min
Gluten Free Bread
1h 40min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min