Compatibele versies
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 80 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Natrium
- 1151 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil moussaka
2h 20min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Mushroom Pâté
1h 30 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Veggie Wellington
2h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h