Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
TM6 TM5

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Focaccia

  • 300 g water
  • 3 tsp honey
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    of 20 g fresh yeast, crumbled
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g strong wholemeal bread flour
  • ½ tsp fine sea salt

Finalisation

  • 150 g onions, halved vertically
  • 150 g red pepper, cut in 4 wedges
  • 30 g olive oil
  • 15 g fresh rosemary leaves, cut in pieces
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1544 kJ / 369 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
57 g
Vetten
11 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
3.5 g
Natrium
201 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten