Apparaten en accessoires
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
201 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1544 kJ /
369 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Cutter (TM5)
27 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Festive Nut Roast Wreath
2h
Veggie Wellington
2h
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Jacket Potato Mice
1h 20min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Pas d’évaluation
Candy Corn Pudding
50min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1h 50min
Veggie 'Burritos'
20min
Raspberry Tea Smoothie
10min
Sweet Potato Curry
30min