Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
TM6 TM5

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)

( Geen beoordelingen )

Ingrediënten

Focaccia

  • 300 g water
  • 3 tsp honey
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    of 20 g fresh yeast crumbled
  • 30 g olive oil plus extra for greasing
  • 400 g strong wholemeal bread flour
  • ½ tsp fine sea salt

Finalisation

  • 150 g onions halved vertically
  • 150 g red pepper cut in 4 wedges
  • 30 g olive oil
  • 15 g fresh rosemary leaves cut in pieces
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
369 kcal / 1544 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
57 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
201 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten