Apparaten en accessoires
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
201 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1544 kJ /
369 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Cutter (TM5)
27 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Hazelnut Hot Chocolate
1 h 10 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 h 5 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 h
Hazlenut and Sunflower Spread
8 h 10 min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 h 25 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 h 20 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 h
Raw Beetroot Soup
5 min