Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 300 g water
- 3 tsp honey
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong wholemeal bread flour
- ½ tsp fine sea salt
Finalisation
- 150 g onions, halved vertically
- 150 g red pepper, cut in 4 wedges
- 30 g olive oil
- 15 g fresh rosemary leaves, cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Rainbow Fruit Tart
1h 40 min
Kids Rainbow Veggie Pizza
1h 40 min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Pulled pork with steamed buns
3 Std.
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Smalec (pork rillettes)
3 Std. 10 Min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 Std. 30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min