Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 80 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 1 garlic clove
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150 g each)
- ½ tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 500 g courgettes, whole
- 1 tbsp lemon juice, freshly squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Moroccan chicken and couscous
45min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min