Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 404.4 g
- Vetten
- 81.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 1196.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Alpine Macaroni
45min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Suet pastry with thyme
25min
Pineapple and Apple Chutney
55min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Pasta alla Puttanesca
35min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Italian Crusted Lamb
5h
Porcini mushroom risotto
35min
Steak au Poivre
20min