
Apparaten en accessoires
Ginger and Pear Pie (TM5)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 portions
Ingrediënten
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Voeding per 10 portions
Calorieën
2572 kcal /
10761.1 kJ
Eiwitten
58.5 g
Vetten
81.9 g
Koolhydraten
404.4 g
Vezels
18.8 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
1196.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating (TM5)
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland