Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 404.4 g
- Vetten
- 81.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 1196.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 Min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Ham, Egg and Chips
30 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min