Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
-
25
g hoisin sauce
of 25 g barbecue sauce - 1 pinch ground black pepper
Chicken and Rice
- 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 300 g white long grain rice
- 1000 g water
- 2 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13u.
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45 phút
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chorizo and Chicken Burgers
20 phút
Chicken Pizzaiola
50 Min