Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 800 g pork shoulder, boneless, diced (2 cm)
- 5 cardamom pods
- 5 cloves
- 4 fresh red chillies, halved
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 30 g white wine vinegar
- 15 g red wine vinegar
- 1 Tbsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
Curry
- 30 g vegetable oil
- 200 g onions, quartered
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 250 g ripe tomatoes, quartered
- 2 - 6 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
- 1 tsp brown sugar
- 80 g water
- 5 g fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Saag
50min
Chicken in Yoghurt
1h
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1h
Beef Madras
1h 30min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Prawn Bhuna
30min
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min