Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 800 g pork shoulder, boneless, diced (2 cm)
- 5 cardamom pods
- 5 cloves
- 4 fresh red chillies, halved
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 30 g white wine vinegar
- 15 g red wine vinegar
- 1 Tbsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
Curry
- 30 g vegetable oil
- 200 g onions, quartered
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 250 g ripe tomatoes, quartered
- 2 - 6 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
- 1 tsp brown sugar
- 80 g water
- 5 g fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilau Rice
40min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Beef Madras
1h 30min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Chicken Saag
50min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Kofta Curry
1h 10min