Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
of 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
of 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
of 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Dill Stuffed Peppers
5min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min