Kung Pao Prawns
TM6 TM5

Kung Pao Prawns

3.4 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g garlic cloves
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g vegetable oil
    of sunflower oil
  • 300 g raw tiger prawns, peeled, deveined (see tip)
  • 10 dried chillies, cut in long strips
  • ½ tsp Sichuan peppercorns
  • 10 g red chilli oil
  • 10 g soy paste (see tip)
  • 10 g rice wine
  • 10 g sugar
  • 20 g spring onions, cut in pieces (3 cm)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
908 kJ / 217 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
11 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten