Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g raw tiger prawns, peeled, deveined (see tip)
- 10 dried chillies, cut in long strips
- ½ tsp Sichuan peppercorns
- 10 g red chilli oil
- 10 g soy paste (see tip)
- 10 g rice wine
- 10 g sugar
- 20 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Crab & Prawn Linguine
25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Steamed Garlic Prawns
30min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Squid with Ginger and Soy
40min
Stir-fried Vegetables
10min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Tom Yum with Prawns
25min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Hot and Sour Prawn Soup
15min