Apparaten en accessoires
Kung Pao Prawns
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese Seafood
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Steamed Garlic Prawns
30min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Stir-fried Vegetables
10min
Prawn Xacuti
1u. 20min
Dim Sum 'Shao Mai'
2u.
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Fish
30min