Apparaten en accessoires
Kung Pao Prawns
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese Seafood
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Green Curry Chicken
55min
Beef Rendang
2u. 30min
Vietnamese Beef Pho
1u. 45min
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Beef Teriyaki with Rice
1u. 50min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1u. 5min
Lamb Stew
50min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1u. 40min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6u. 30min
Kimchi
51u.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Hot and Sour Prawn Soup
15min