Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 300 g raw tiger prawns, peeled, deveined (see tip)
- 10 dried chillies, cut in long strips
- ½ tsp Sichuan peppercorns
- 10 g red chilli oil
- 10 g soy paste (see tip)
- 10 g rice wine
- 10 g sugar
- 20 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Green Curry Chicken
55min
Squid with Ginger and Soy
40min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Prawn Toast
35 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Steamed Fish
30 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min