Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g raw tiger prawns, peeled, deveined (see tip)
- 10 dried chillies, cut in long strips
- ½ tsp Sichuan peppercorns
- 10 g red chilli oil
- 10 g soy paste (see tip)
- 10 g rice wine
- 10 g sugar
- 20 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Curry
30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Beef Teriyaki with Rice
1u. 50min
Creamy Mushroom Soup
20min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5 min
Stir-fried Clams
35 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min