Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 135 g water, plus 2 tablespoons extra
- 125 g buttermilk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 egg
- 2 tsp linseeds (flaxseeds) (optional)
- 1 tbsp pumpkin seeds (optional)
- 1 egg yolk, to glaze
- butter, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 885.1 kJ / 210.7 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 303.8 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Rye bread rolls
12h
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1sa 45 dk
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Brioche buns with cheese
2sa 30 dk
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Seeded bread loaf
3h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Simple Mixing Bread
3h 20min