Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 135 g water, plus 2 tablespoons extra
- 125 g buttermilk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 egg
- 2 tsp linseeds (flaxseeds) (optional)
- 1 tbsp pumpkin seeds (optional)
- 1 egg yolk, to glaze
- butter, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 885.1 kJ / 210.7 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 303.8 mg
Alternatieve recepten
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Panettone
34sa 25 dk
Whey bread with soft cheese (TM6)
13u. 15min
Blueberry Jam
35 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2u. 25min
Sweet breakfast bread
1h 30min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30 min
Classic Polish 'tort'
2u. 25min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Freeform basic bread
1sa 35 dk
Thermomumma white sandwich bread loaf
3u. 30min