Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 135 g water, plus 2 tablespoons extra
- 125 g buttermilk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 egg
- 2 tsp linseeds (flaxseeds) (optional)
- 1 tbsp pumpkin seeds (optional)
- 1 egg yolk, to glaze
- butter, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 885.1 kJ / 210.7 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 303.8 mg
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1h 35min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Geen beoordelingen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Pizza in Bianco
1h 20min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Turkish Flatbreads
2 godz. 10 min