Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm) (optioneel)
Pastry
- 150 g plain flour
- 75 g unsalted butter, chilled, diced
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 4 eggs
- 50 g milk
-
100
g crème fraîche
of 100 g fresh cream - ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
Keine Bewertungen
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Focaccia
3 Std.
Creamy Mango Ice Cream
2u. 20min
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Mayonnaise
5min
Spaetzle
35min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Chocolate Babka
3 Std.
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Gratin dauphinois
50min