Apparaten en accessoires
Gratin dauphinois
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
butter for greasing
-
Swiss cheese (optioneel)30 g
-
garlic clove1
-
potatoes peeled and cut into round slices (2-3 mm)1200 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
341.5 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1252 kJ /
299.2 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
9.6 g
Koolhydraten
36.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
Crêpes
1u. 15min
Amaretto Sour (Metric)
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Garlic dip (toum)
15min
Ginger Sangria Punch
1u. 5min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1u. 20min
Speedy Bassara
25min
Quiche Lorraine
45min
No fail béchamel
15min
Quick béchamel sauce
15min