Halibut with Apricot Chutney

Halibut with Apricot Chutney

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • apricot preserves
    3 oz
  • water divided
    23 oz
  • whole grain mustard
    1 tsp
  • fresh green beans trimmed
    12 oz
  • red onions thinly sliced half-moons
    4 ½ oz
  • halibut fillets (6 oz ea.)
    4
    4 sea bass fillets, (6 oz ea.)
  • fresh apricots pitted, halved and sliced
    3 ½ oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 34.5 g
Calorieën 1359.8 kJ / 325 kcal
Vetten 3.8 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 40.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...