Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 850.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Cornbread Pie
1h 25min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min