Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 850.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooked White Chicken Chili
2u. 10min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Potato Curry Soup
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.