Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 850.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
50 menit
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Turkey Chili
45 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1j 30 menit
Risotto with Broccolini
35 Min
Fish Tacos
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min