Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 garlic cloves
- ⅛ tsp fennel seeds
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
- 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
- 26 oz vegetable stock
- 1 oz tomato paste
- ¼ tsp salt, to taste
- 10 oz rigatoni pasta, dried
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404.5 kJ / 574.7 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 850.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
California Stuffed Artichokes
55min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Risotto with Spinach and Peas
30min