Apparaten en accessoires
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Voorbereiding. 40min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted pistachios, shelled2 oz
-
granola2 oz
-
fresh sage leaves finely chopped1 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
sushi rice4 oz
-
yams peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)16 oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 ½ tsp
-
water28 oz
-
kale sliced into strips (½ in.), stalks removed½ bunch
-
mascarpone8 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
22 g
Calorieën
4205 kJ /
1005 kcal
Vetten
75 g
Vezels
23 g
Koolhydraten
86 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cook Like a Chef
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 Std. 10 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Steamed Zucchini
35 Min
Basic Millet
45 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Oatmeal
15 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min