Compatibele versies
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz unsalted pistachios, shelled
- 2 oz granola
- 1 oz fresh sage leaves, finely chopped
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 4 oz sushi rice
- 16 oz yams, peeled, cubed (½ in.), (approx. 1 lg. yam)
- 5 oz unsalted butter, divided
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 28 oz water
- ½ bunch kale, sliced into strips (½ in.), stalks removed
- 8 oz mascarpone
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Indian Vegetable Curry
50 min
Curried Lentils
5h 15min
White Bean Soup
2h 45min
Eggplant Stacks
1h 35 min.
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min