Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp salt, to taste, divided
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 33 oz water
- 1 oz apple cider vinegar
- 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
- 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25min
Huevos Rancheros
45 Min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Arrabbiata Sauce
50 Min
Beef Tostadas
1h 10min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Tomatillo Salsa
20 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min