Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
- 1 cinnamon stick
- 5 allspice berries
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp dried thyme
- 3 tsp salt, to taste, divided
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 33 oz water
- 1 oz apple cider vinegar
- 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
- 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1h
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Beef Barbacoa
2 Std.
Tortilla Soup
25min
Pork Tortas
2h 20min
Pozole Rojo
2h 5min
Pozole Verde
2 Std.
Citrus Margarita
10 Min