Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz red onions, quartered (approx. 1 lg. onion)
- 8 garlic cloves
- 3 oz celery, sliced (3 in.), (approx. 1 lg. stalk)
- 3 oz carrots, sliced (3 in.), (approx. 1 lg. carrot)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp sweet smoked paprika
- 8 oz smoked bacon, sliced (approx. 1 in. x ¼ in.)
- 5 oz smoked ham, sliced (approx. 1 in. x ¼ in.)
-
10
oz dried navy beans, soaked overnight and drained
of 10 oz dry great northern beans, soaked overnight and drained - 29 oz water, divided
- 3 oz hot mustard
- 2 oz ketchup
- 2 tbsp molasses
- 2 tbsp maple syrup
- 2 oz tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 1 - 2 oz Worcestershire sauce, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1873 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13 g