Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced ¼ in. thick, then halved
- 2 tsp Italian herb mix
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 5 oz yellow onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cans diced tomatoes, fire roasted with green chilies (approx. 14.5 oz ea.)
- 4 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Basque Chicken
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Beef Stroganoff
1 Std.
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min