Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced ¼ in. thick, then halved
- 2 tsp Italian herb mix
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 5 oz yellow onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cans diced tomatoes, fire roasted with green chilies (approx. 14.5 oz ea.)
- 4 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Chicken Tetrazzini
40min
Yellow Chicken Adobo
50min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Basque Chicken
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Beef Stroganoff
1h