Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced ¼ in. thick, then halved
- 2 tsp Italian herb mix
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 5 oz yellow onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cans diced tomatoes, fire roasted with green chilies (approx. 14.5 oz ea.)
- 4 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken Marsala
40min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Beef Stroganoff
1h
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Greek Style Pork Stew
50min
Chunky Beef Stew
2h 10min