Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced ¼ in. thick, then halved
- 2 tsp Italian herb mix
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 5 oz yellow onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cans diced tomatoes, fire roasted with green chilies (approx. 14.5 oz ea.)
- 4 oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Turkey Chili
45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40 Min
Chicken Adobo
1h 25min
Meat and Rice Casserole
1h 15min