Compatibele versies
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipotle Oil
- ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
- 5 oz safflower oil
- 1 ½ oz white wine
Chipotle Sabayon
- 6 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp white wine vinegar
- ¼ tsp salt
- 4 tbsp unsalted butter
- 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- vegetable oil, to grease
- 4 large eggs
- 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
- fresh chives, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4088 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Chicken Mole
50min
Pomegranate Mojito
10min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min