Compatibele versies
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipotle Oil
- ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
- 5 oz safflower oil
- 1 ½ oz white wine
Chipotle Sabayon
- 6 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp white wine vinegar
- ¼ tsp salt
- 4 tbsp unsalted butter
- 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- vegetable oil, to grease
- 4 large eggs
- 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
- fresh chives, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4088 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 Std. 45 Min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Ground Bison Meat
35 min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Chipotle Garlic Spread
10 Min
Tuna Tapenade
5min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Garlic Shrimp
35 min