Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
of 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 16.49 g
- Koolhydraten
- 45.11 g
- Vetten
- 26.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Spanish Rice
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Parmesan Risotto (TM6)
30min