Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
of 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 16.49 g
- Koolhydraten
- 45.11 g
- Vetten
- 26.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Risotto
30min
Pasta Fagioli Soup
40min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Beef Barbacoa
2 Std.
Beef Empanadas
1h 10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h