Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
of 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 16.49 g
- Koolhydraten
- 45.11 g
- Vetten
- 26.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Spanish Rice
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chorizo Dip
25 Min