Apparaten en accessoires
Cacio e Pepe
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
671.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1912.1 kJ /
457 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
65.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pozole Rojo
2u. 5min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Shrimp Scampi
40min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Paella
30min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Pozole Verde
2u.
Artichoke Fettuccine Alfredo
Geen beoordelingen
Pasta Fagioli Soup
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min