Apparaten en accessoires
Cacio e Pepe
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
671.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1912.1 kJ /
457 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
65.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Carnitas
50min
Tortilla Soup
25min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2u. 5min
Fish Ceviche
3u. 25min
Basic Farro
35min
Southern Black-Eyed Peas
1u. 35min
Mushroom Fettuccini
40min
Pico De Gallo
15min
Texas BBQ Pulled Pork
1u. 30min
Chicken Enchiladas
40min
Steaks with Mushroom Risotto
40min