Apparaten en accessoires
Cacio e Pepe
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
671.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1912.1 kJ /
457 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
65.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1u. 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Loaded Potato Waffle
50min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Mixed Herbs Rice
35min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Cheese Arepas
50min
Steak tartare
30min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Berry Duo
10min