Cacio e Pepe

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish
    5 oz
  • black peppercorns
    1 tbsp
  • water
    60 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • spaghetti pasta, dried
    12 oz
    12 oz bucatini pasta, dried
  • freshly ground black pepper to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 671.4 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1912.1 kJ / 457 kcal
Vetten 10.9 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraten 65.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...