Apparaten en accessoires
Cacio e Pepe
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
671.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1912.1 kJ /
457 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
65.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Fettuccine Alfredo
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1u. 15min
Beer Brats with Onions and Peppers
4u. 15min
Browned Pork Rice
1u.
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Creamy Mac & Cheese
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Ground Beef Taco Filling
25min