Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
of 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
of 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacio e Pepe
30min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Yogurt Cake
50min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Mushroom Risotto
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Thai Curry Noodles
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min