Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
of 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
of 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Cherry-Cacao Sorbet
30 min
Vegetarian Burger
1h 15min
Mushroom Risotto
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50min
Risotto with Broccolini
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min