
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt divided
- 1 oz extra virgin olive oil plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
of 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata drained
of 3 ½ oz ricotta al forno drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 302 kcal / 1264 kJ
- Eiwitten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vezels
- 8 g