Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
of 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
of 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Koshari stew
45min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Red Pepper and Apple Spread
35min
Minestrone
45min
Pasta Fagioli Soup
40min
Mushroom Risotto
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Spanish Rice
30min
Pasta alla Norma
50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min