Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz chicken broth, low sodium
- 1 ½ oz soy sauce, low sodium
- 1 oz Chinese cooking wine
- ½ oz sesame oil
- ½ oz white vinegar
- 1 oz oyster sauce
- 1 tsp corn starch
- ¼ tsp dried red pepper flakes
- 6 garlic cloves
- 1 oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 16 oz chicken thigh, boneless and skinless, cubed (2 in.)
- 6 oz cashews, divided
- 6 oz fresh mixed mushrooms, cut into pieces (½ in.)
- 5 oz eggplant, diced (½ in.), (approx. 1 eggplant)
- 3 oz red bell pepper, cut into thin strips (approx. ½ pepper)
- 3 oz snow peas, trimmed
- scallions, thinly sliced, to taste
- sesame seeds, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1348.2 kJ / 322.2 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 776.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak Stir Fry Salad
35min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Sweet and Sour Pork
35min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Easy Satay Chicken
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Mild Thai Green Curry
50 min