Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 Fresno chili, stem removed
- 2 garlic cloves
- ½ oz unsalted butter
- 1 red bell pepper, stem and seeds removed, diced (approx. 6 oz)
- 2 tbsp curry powder
- 1 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp ginger paste
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 oz chicken stock
- 4 oz mango chutney
- 4 oz plain yogurt
- 16 oz cooked chicken meat, diced
- 6 oz sugar snap peas
- cilantro, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402.9 kJ / 335.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 526.7 mg
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1u.
Curried Chicken and Apple Salad
30 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Curry Chicken Coleslaw
10min
Fragrant Chicken Curry
1u.
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1u.
Chicken Shawarma Bowl
1u.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1u.
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Chicken Étouffée
1h 25min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Teriyaki Chicken
1u.