Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 80 g dry-cured ham, diced
- 20 g oil
- 20 g plain flour
- 250 g water
- 200 g double cream
- 25 g lemon juice
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- 1 - 2 avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces
- 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seville Orange Sorbet
3h 25min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Salmon Soufflé
1hod.
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Asparagus Stem Soup
55min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Soubise Sauce
30 min
Steak tartare
30 min
Tear and Share Snail Bread
2 Std. 45 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min