Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 80 g dry-cured ham, diced
- 20 g oil
- 20 g plain flour
- 250 g water
- 200 g double cream
- 25 g lemon juice
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- 1 - 2 avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces
- 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 Std.
Chicken with Peppers
1 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Mushroom Broth
30 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Apple sauce
20min
Struffoli (Italy)
1 Std. 10 Min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 Min