Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Courgettes
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 700 g courgettes, unpeeled, washed, ends removed (see tip)
- 1 ½ tsp fine sea salt
Bolognese Sauce
- 80 g onions, quartered
- 80 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 40 g olive oil
- 800 g mixed mince, broken in pieces, (e.g. 400 g pork, 400 g beef)
- 100 g white wine, dry
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g tomato purée
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Béchamel Sauce
- 60 g unsalted butter, diced
- 110 g plain flour
- 750 g whole milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2432.6 kJ / 581.4 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1729.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Alpine Macaroni
45 min
Cereal Fruit Pulp
20 min
Carrot and Almond Casserole
15min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 Std. 30 Min
Ground Bison Meat
35 min
Breakfast Burger
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Calamares a la Americana
50 min
Pasta and Chickpea Salad
25min