Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
of 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Pasta
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Sicilian Caponata
30min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Stuffed vegetables
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min