Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
of 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 dk
Spaghetti alla Puttanesca
35 dk
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1u. 35min
Vegetable Stroganoff
30 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 dk
Puttanesca Penne
50min