Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
of 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1172 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min
Seafood Rice
1h 15min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min