Apparaten en accessoires
Pasta alla Norma
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves large2
-
olive oil30 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomatoes, tinned, choppedplum tomatoes peeled, quartered and deseeded800 g
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. farfalle, penne)300 g
-
ricotta cheese hard, crumbled100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1172 kJ /
280 kcal
Vetten
7.5 g
Koolhydraten
43.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Easy Pasta
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Iranian Vegetable Stew
1u. 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Tofu stew
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1u. 35min
Veracruz Fish
30min
Chickpea Gratin
1u.
Tempeh Bolognaise
30min
Spring Vegetable Penne
45min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Risotto with Broccoli Rabe
30min