Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 1 onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)
- 20 g sugar
- 400 g chopped tomatoes, canned
- 20 g tomato purée
- 100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 dashes balsamic glaze
- 350 g dried pasta (e.g. penne)
- 30 g raw pine nuts
- 125 g small mozzarella balls, drained, cut in halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Risotto with Parmesan cheese
25 min
Creamed spinach
15min
Clams marinières
30 min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Eggplant with burghul
55min