Apparaten en accessoires
Olive and Mozzarella Farfalle
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2025 kJ /
484 kcal
Vetten
23 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Only 5 Ingredients
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min