Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
-
80
g taggiasca olives, pitted, drained
of pitted olives, green or black, as desired, drained - 50 g extra virgin olive oil
- 1200 g water
- 1 heaped tsp fine sea salt
- 320 g dried farfalle pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min